Mijn favorieten

Streekgoed Makelaardij

Bij de verkoop van uw woning nemen onze NVM makelaars u alle zorg uit handen!

U wilt uw woning verkopen. Een spannende tijd! Daar komt veel bij kijken. Waar moet u allemaal rekening mee houden? Welke valkuilen zijn er en wat is de beste verkoopstrategie voor uw woning? Wat maakt uw woning in Westfriesland uniek en wat heeft u nodig voor een vlotte verkoop en de beste prijs? Onze makelaars adviseren en helpen u graag.
 

Ons netwerk, uw voordeel!

Voor een goed verkoopresultaat is het van belang dat de juiste potentiële kopers voor uw woning worden bereikt. Door ons sterke en jarenlange opgebouwde netwerk bereiken wij uw kopers! Onze ervaren makelaars zijn heel goed thuis in uw dorp, stad, wijk en straat en dat werkt in uw voordeel.
 

Uw woning verkopen in Westfriesland voor de beste prijs

Samen met ons team verkopen wij vele woningen in deze regio. Dat doen wij uiteraard niet zomaar. Binnen Streekgoed Makelaardij hebben wij een uitgekiende verkoopstrategie ontwikkeld, welke zorgt voor heel tevreden verkopers en kopers, waarbij wij als uw verkopend makelaar gaan voor de beste prijs!
Onder de huidige marktomstandigheden is de juiste prijs voor de woning te krijgen door deze zo breed mogelijk in de markt te zetten. Uiteraard werken wij met de meest moderne marketingtools om uw woning op een unieke wijze onder de aandacht te brengen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan Facebook en andere media. En van groot belang: onze unieke en bewezen bezichtigingsstrategie, die wij u graag uitleggen in een persoonlijk gesprek.

 

De beste keuze voor kwaliteit en zekerheid

Als wij u van dienst mogen zijn dan is dit ook gebaseerd op vertrouwen. Vertrouwen dat wij al jaren van onze opdrachtgevers krijgen en waarvoor wij iedere dag weer hard werken. Onze organisatie is lid van de NVM en VastgoedCert. Wij staan dan ook onder toezicht en kunnen aangesproken worden op onze kwaliteit. Uiteraard werken wij dan ook dagelijks hard aan onze kwaliteit en kennis, die voor u voor zekerheid leidt. Uiteraard worden onze makelaars meerdere keren per jaar getraind en bijgeschoold.
 
Bent u benieuwd geworden naar onze werkwijze? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek informeren wij u graag over onze onderscheidende, succesvolle en resultaatgerichte aanpak om ook uw woning te verkopen in Westfriesland.