Mijn favorieten

Woning verkopen door een NVM-makelaar

 

Verkopen van een woning
Een huis verkopen is minder makkelijk dan het lijkt, ook in deze tijd. Een juiste verkoopstrategie kan immers een veel beter resultaat opleveren. Wij als NVM-makelaar zijn dé specialist die u daarbij kunnen helpen. Zo bepalen wij samen met u tegen welke prijs en op welk moment uw huis het beste in de markt kan worden gezet.

Streekgoed Makelaardij is een full service makelaarskantoor die alles uit de kast haalt om een goed resultaat de bereiken. Onze filosofie is dat de beste koper zich in de eerste 3 weken van de verkoop aandient. Hierop hebben wij onze verkoopstrategie bepaald en hanteren wij een uitgebreid marketingplan voor een zeer scherpe prijs.

Gedurende het gehele verkooptraject behartigen wij úw belangen. Zo nemen wij u niet alleen veel tijd en zorgen uit handen, maar zal onze aanpak u ook nog eens een hogere verkoopprijs opleveren.


Beoordelingen
Tijdens een vrijblijvend gesprek vertellen wij u graag meer over onze succesvolle verkoopstrategie. Ook kunt u onze beoordelingen bekijken (http://streekgoed.nl/beoordelingen/), zodat u een goed beeld krijgt over de kwaliteit die wij leveren. Ons gemiddelde cijfer voor verkoop is een 9,3Wij vertrouwen erop dat wij dit ook bij uw woning waar kunnen maken.

Daarom kiezen voor Streekgoed Makelaardij:                                                                                 

  • Aantrekkelijke presentatie van woningen
  • Hoge verkoopprijzen
  • Snelle verkooptijden
  • Goede recensies door vele tevreden klanten
  • Scherpe verkooptarieven die u zelf mag bepalen!


 Het team van Streekgoed Makelaardij staat graag voor u klaar!

Vrijblijvende waardebepaling
Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling en vertellen u dan alles over onze succesvolle verkoopstrategie. Vul het formulier hieronder in of bel ons op 0228 71 23 23.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring